Confidenţialitate

De ce nu mai este Adi Hădean la MasterChef

La finalul emisiunii Medium Rare, de duminică, de la Europa FM, Chef Adi Hădean a spus de ce nu mai este în echipa MasterChef.

”Unele ziare au scris că am zburat de la MasterChef pe motiv de indisciplină, apoi am citit că plec ba pentru că sunt mai puțin popular decât colegii mei, ba pentru că nu ar fi chimie între noi, ba pentru că, iată, sunt rebel, ceea ce ar fi chiar cool, decât că nu-s. Sigur că tabloidele nu-mi datorează nimic, nici mie, nici adevărului, dar ar fi putut să dea un telefon înainte.

E drept că la tabloide nu lucrează nici Tolontan, nici CTP, de fapt e posibil să nu lucreze nici măcar vreun fost jurnalist, deci poate că n-ar trebui să am așteptări.

Adevărul e că între mine și MasterChef nu există datorii nestinse după participarea mea la această emisiune despre care consider în continuare că a venit în viața mea la momentul potrivit și despre care cred că a plecat exact când a fost nevoie pentru a lăsa loc altor proiecte.

Nu e vorba nici de bani, pentru că nu am cerut o mărire de salariu, nu e vorba nici despre echipa de producție, cu care m-am înțeles foarte bine, nu e vorba nici despre audiențe, care au arătat frumos în ambele sezoane, în condițiile unei concurențe serioase.

Am plecat pentru că mi s-a terminat mandatul și pentru că stația a considerat că e necesar să facă o schimbare. Schimbările sunt esența vieții și sunt binevenite. Cu cât învățăm mai repede să acceptăm asta, cu atât mai repede descoperim cât de multe lucruri minunate sunt de trăit în fiecare zi”, a mărturisit Adi Hădean la Europa FM.