Confidenţialitate

De 24 de ani, Europa FM este parte din viața ta

Anul acesta, în luna mai, sărbătorim 24 de ani de la prima emisie. În mai 2000, rosteam primele cuvinte pe frecvențele Europa FM. “Ascultați Europa FM! Din acest moment, suntem împreună! Viața s-a schimbat!”.

De 24 de ani, marcăm premieră după premieră în industria de radio din România. Am fost primul post privat de radio din România cu acoperire națională în FM, primul post de radio care a dat voce străzii prin transmisii live ale celor mai intense momente pe care le-a traversat societatea civilă, primul post de radio care le-a oferit ascultătorilor săi concerte live cu cei mai iubiți artiști, primul post de radio care și-a însoțit ascultătorii în vacanțe, cu transmisiuni live de pe plajă și de pe pârtie.

Sărbătorim aniversarea celor 24 de ani printr-o săptămână de programe speciale, reunite sub sloganul, ”Europa FM, 24/7 parte din viața ta.

„Suntem parte din viața ascultătorilor noștri. Și ei sunt parte din viața noastră de zi cu zi. Acum sărbătorim primii 24 de ani, iar pe viitorii ne dorim să-i petrecem tot împreună.” declară Radu Constantinescu, director de programe Europa FM.

Astfel, în săptămâna 20-26 mai, vă oferim vouă, ascultătorilor noștri, un program aniversar, în care divertismentul de calitate, prezența invitaților speciali, interațiunea și emoția tuturor se vor transforma într-un mesaj plin de optimism, “Let’s play the future!”.

Săptămâna aniversară se încheie cu o nouă premieră, un maraton live, în care realizatorii Europa FM vor fi neîntrerupt, pe parcursul a trei zile, în direct cu ascultătorii. Mai mult, pentru a fi cât mai aproape de voi, vineri, 24 mai, emisiunile noastre se vor muta pe terasa Promenada Mall, unde sunteți așteptați și voi, toți cei care doriți să fiți parte din această sărbătoare.