De 1 martie, jandarmii calcă rufe şi spală vase – VIDEO

Cu ocazia Zilei Mărţişorului, Jandarmeria Română  a postat pe pagina oficială de Facebook un videoclip în care jandarmii fac treburi gospodăreşti, spală vase, dau cu aspiratorul, cu  mopul sau spală rufe.

Jandarmii s-au gândit la un astfel de moment din respect pentru femeile din viaţa lor, cărora le oferă, la final clipului, un trandafir roşu.

„Astăzi, de Ziua Mărțișorului, doamnelor și domnișoarelor li se oferă uneori și cadouri inedite! Vă invităm să vedeți despre ce este vorba, urmărind clipul. De 1 Martie, vă dorim tuturor o primăvară frumoasă!”, a fost mesajul ce însoţea clipul video.

Clipul a strâns peste 10.000 de vizualizări şi câteva sute de distribuiri în primele ore de la postare. Chiar şi cei de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Harghita au distribuit clipul, cu mesajul : „Bărbații Inspectoratului Județean de Jandarmi Harghita se regăsesc în acest filmuleț. Doamnelor și domnișoarelor, vă respectăm și vă iubim”.

Astăzi, de Ziua Mărțișorului, doamnelor și domnișoarelor li se oferă uneori și cadouri inedite! Vă invităm să vedeți despre ce este vorba, urmărind clipul.De 1 Martie, vă dorim tuturor o primăvară frumoasă!

Posted by Jandarmeria Romana on lunes, 29 de febrero de 2016