Confidenţialitate

David Saranga, Ambasadorul Israelului în România și-a dăruit ziua de naștere pentru trupa de teatru Playhood

Ambasadorul Israelului în România, David Saranga, și-a dăruit ziua de naștere tinerilor actori din Trupa Playhood, alăturându-se astfel comunității oamenilor de bine de pe platforma Galantom.

Alături de Asociația Zi de Bine, Excelența Sa David Saranga își propune să strângă suma de 5.000 de lei care să ajute la construcția „Studiourilor Ferentari”, un loc în care cei 30 de tineri actori din Trupa Playhood să își poată continua povestea și proiectele.

PlayHood este o comunitate de adolescenți din Ferentari, care combină artele vizuale și performative în scop educațional. Proiectul educațional este gestionat de către “Asociația Ferentari”.

Cu toate că ziua acestuia a fost pe 18 februarie, donațiile rămân deschise pe platformă pentru cei care vor să contribuie.

Anul trecut, mai mult de 2000 de persoane și-au dăruit ziua de naștere pe Galantom.ro, totalul donațiilor strânse a depășit suma de 2,7 milioane de lei, iar printre sărbătoriții generoși s-au numărat Mirela Retegan, Radu Constantinescu, Toader Păun, Codin Maticiuc, Andreea Bălan, Cătălina Grama (Jojo), Omid Ghannadi sau BRomania.

Ce este Galantom.ro

Platforma Galantom a fost dezvoltată de Asociația Envision și Asociația People for Sport pentru ca oamenii de bine din România să poată susține cu ușurință cauzele sociale în care cred.

Cei care vor să-și dăruiască ziua, o pot face în 3 pași simpli:

 

  1. Intră pe site: https://ziuata.galantom.ro și aleg cauza pe care vor să o susțină. Pot alege dintre proiectele organizațiilor care sunt deja pe platformă sau pot propune o organizație nouă.
  2. Creează o pagină de donații completând câteva date; data nașterii, datele de contact, titlul paginii și suma pe care își propun să o strângă. Pot personaliza pagina cu poza lor și un text cu motivația.
  3. Răspândesc vestea bună și își încurajează prietenii să fie alături de ei și, în loc de cadouri, să doneze pentru cauza pe care o susțin.