Confidenţialitate

David Popovici: Sunt onorat să reprezint ţara asta frumoasă şi să vă simt alături de mine. Visul meu este să devin cel mai rapid din istorie | AUDIO

Înotătorul David Popovici a declarat, la revenirea în ţară de la Campionatul Mondial de nataţie, că îşi doreşte ca prin performanţa sa să inspire cât mai mulţi oameni să facă un sport.

“Trebuie să recunosc, nu sunt obişnuit cu atât de multă atenţie, însă sunt tot eu, la fel de natural! Vreau să le mulţumesc celor care au crezut în mine, care m-au susținut și mă susţinut în continuare, şi tuturor românilor care m-au urmărit şi au stat cu sufletul la gură în faţa ecranelor, românilor care au venit să mă urmărească la Budapesta în persoană… a fost superb! și sunt onorat să reprezint ţara asta frumoasă şi să vă simt alături de mine”, a spus campionul, duminică seara, în discursul susţinut în Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

David Popovici s-a declarat nerăbdător să concureze la Campionatul European de juniori, competiţie găzduită de Complexul de la Otopeni în luna iulie.

“Vreau ca tribuna să fie cât mai gălăgioasă şi să ne strige numele când avem o probă şi să ne simţim cu adevărat speciali. Cred că Europenele de juniori de la noi o să fie memorabile”, a adăugat sportivul.

“Pot să sper că valul pe care l-am creat acum va aduce reacţii pozitive şi va ajuta sportul să progreseze în ţara asta, pentru că are nevoie de o resuscitare. De-abia aştept să văd cum am reuşit să schimb acest sport şi sper ca în acest proces să fi inspirat cât mai mulţi oameni nu numai să facă sport, ci să aibă o viaţă cât mai sănătoasă (…) Ţinta mea este să devin, cu fiecare zi, o versiune mai bună a mea şi cred că asta este şi reţeta pentru o viaţă fericită (…) Am reuşit să bifez pe lista mea de visuri, am vrut să devin cel mai bun din lume. Visul meu este să devin cel mai rapid din istorie, dacă se poate într-o probă ar fi super, dacă ar fi în două ar fi mai super. Visul meu este să inspir cât mai multă lume”, a punctat dublul campion mondial.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.