Confidenţialitate

Dăncilă: Sunt singurul contracandidat care contează în cursa cu Iohannis

Președinte al Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă consideră că președintele Klaus Iohannis îi este principal contracandidat în alegerile prezidenţiale din noiembrie.

“Sunt convinsă că contracandidatul meu este Klaus Iohannis şi sunt singurul contracandidat care contează în această luptă. Nu vreau să credeţi că acest lucru este o aroganţă, dar uitaţi-vă la toţi ceilalţi că au răspuns ordinului dat de Iohannis pentru demiterea acestui guvern. Deci într-un fel, s-au subordonat domnului preşedinte Klaus Iohannis şi atunci de ce să credem că intră într-o luptă cu domnul preşedinte dacă au ascultat de ceea ce le-a ordonat domnul preşedinte legat de demiterea acestui guvern”, a declarat șefa PSD, miercuri, la Suceava.

“Noi avem un guvern interimar. Dar nu putem să adoptăm proiecte de legi, avem anumite lucruri pe care nu putem să le facem … oamenii au nevoie în continuare de acte normative, de măsuri luate de guvern, nu doar măsurile care se încadrează în limitele legii. Vine iarna, trebuie să ne ocupăm de deszăpezire, de căldură, de foarte multe lucruri, de alegeri”, a adăugat Viorica Dăncilă.