Confidenţialitate

Dăncilă, PSD: Niciun coleg nu va vota guvernul Orban | AUDIO

Premier în exercițiu, Viorica Dăncilă se declară convinsă că niciun social-democrat nu va vota guvernul pe care îl va propune liberalul Ludovic Orban.

“Nu am emoţii, am încredere. Eu cred că niciun social-democrat nu-şi mai asumă să trădeze voturile date şi încrederea cetăţenilor din România”, a susţinut, duminică, șefa PSD.

“După cum este firesc, negocierile se poartă de către şase partide de Opoziţie, cele şase partide care au reuşit să dea jos un Guvern, fără a veni cu o altă soluţie în loc. Văd că este implicat în continuare domnul preşedinte Iohannis, nu ne sperie implicarea domniei sale, suntem destul de puternici să mergem înainte, cert este că, din motive electorale şi din motive de campanie, cei care vor suferi sunt cetăţenii, pentru că vedem că nu au altă alternativă, negociază, dar nu ne spun despre un program de guvernare, despre ce-i aşteaptă pe cetăţeni începând de a doua zi de când vor prelua guvernarea”, a adăugat Viorica Dăncilă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Viorica Dăncilă a adăugat că ”este dorința UNPR”, formațiune condusă de fostul vicepremier Gabriel Oprea, să fuzioneze cu PSD, dar că această solicitare va fi decisă de membrii Comitetului Executiv Național al Partidului Social Democrat. ”Luăm în calcul acest lucru”, a spus ea.