Dăncilă: Ce a căutat candidatul Iohannis la instalarea ministrului de Interne?

Candidată a PSD la prezidențiale, Viorica Dăncilă a criticat, vineri, prezența șefului statului la instalarea noului ministru al Internelor.

Fostul premier a ținut să sublinieze că președintele Klaus Iohannis candidează, duminică, pentru un nou mandat.

„Am înţeles prezenţa preşedintelui Iohannis la instalarea ministrului de la Ministerul Apărării Naţionale, de la Ministerul Afacerilor Externe, dar mă întreb şi eu, ca mulţi români din această ţară, ce a căutat preşedintele României la instalarea ministrului Afacerilor Interne, când este candidat şi duminică avem alegeri prezidenţiale?”.

Social-democrata a remarcat că același Klaus Iohannis a asistat la instalarea noului ministru al Justiţiei, în condițiile în care, luna aceasta, este programat un nou termen în procesul caselor sale de la Sibiu.

„Ce a căutat candidatul Iohannis la instalarea ministrului Justiţiei, când pe data de 12 are proces pentru cele şase case. A vrut să arate că el i-a instalat, aveţi grijă, eu v-am adus aici, la ordinele mele trebuie să răspundeţi”, susținut șefa PSD.

Primul tur al prezidențialelor va avea loc duminică, 10 noiembrie.

În străinătate, scrutinul a început vineri și se va desfășura pe parcursul a 3 zile.

Peste un milion de oameni au urmărit singura dezbatere electorală organizată de Europa FM înainte de alegerile prezidențiale.

Au răspuns invitație și au venit în studioul nostru, la ora 20.30, Dan Barna, Kelemen Hunor și Theodor Paleologu. Trei locuri au rămas neocupate în cadrul dezbaterii, nu au răspuns invitației Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă și Mircea Diaconu.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS