Dana Budeanu despre Jennifer Lopez: „Arată absolut perfect!”

Jennifer Lopez a purtat o creație a designerului Dana Budeanu la prezentarea Chanel.

Jeniffer Lopez a purtat la prezentarea Chanel de la Paris, care a avut loc acum câteva zile, o rochie creată de un designer român – Dana Budeanu.

Creatoarea de modă a intrat în direct, astăzi, la Europa FM, în emisiunea Europa Express, realizată de Ciprian Dinu, și a dezvăluit câteva detalii despre cum a ajuns să o îmbrace pe diva de la Hollywood.

Jennifer Lopez a venit ea însăși la probe ca să îmbrace rochiile iar Dana Budeanu a fost profund impresionată de vedetă: ‘Este o profesionistă desăvârșită și arată absolut perfect’, a spus creatoarea de modă în emisiunea Europa Express.

Cât privește cum de a reușit Dana Budeanu să o îmbrace pe diva de la Hollywood, românca spune că a avut foarte mult noroc: ‘L-am cunoscut pe stilistul ei personal iar acesta a ales patru creații de-ale mele. Aceasta este o șansă pe care o are foarte puțină lume și dacă nu știi cum să o valorifici… ai pierdut-o.’

Ea i-a dezvăluit lui Ciprian Dinu că rochia pe care a purtat-o Jennifer Lopez nu era creată special pentru ea. ‘Pur și simplu era o rochie din colecția mea. S-a lucrat 3 zile la rochia aceasta. Dar la celelalte 3 pe care și le-a ales a durat mult mai mult, pentru că sunt niște piese foarte speciale’, a mai spus Dana.

Rochia mini, din dantelă de culoare albă, creată de designerul român și purtată de Jennifer Lopez a făcut senzație la prezentarea Chanel. Celebra cântăreață și actriță a fost desemnată de celebra revistă Forbes drept cea mai influentă celebritate din lume.