Dan Teodorescu de la TAXI fură

Solistul trupei TAXI a recunoscut într-o postare pe Facebook că a furat aseară, în timpul concertului ‘Trilogia celor 2 cuvinte’ de la Sala Palatului.

Dan Teodorescu a scris joi, pe pagina lui de Facebook o mărturisire care va face deliciul tabloidelor.

‘Ne cerem scuze pentru furtul de aseară, de la Sala Palatului. Recunoaștem deschis că am furat energie de la toți cei prezenți – și adulți și copii – pentru că n-avem scrupule. Ne cerem scuze, dar nu regretăm nimic și promitem să furăm la fel de mult și data viitoare’, este ceea ce a postat artistul azi în rețeaua de socializare.

TAXI a susținut miercuri la Sala Palatului primul concert de anvergură din istoria trupei. Spectacolul ‘Trilogia celor 2 cuvinte’ a început cu melodia ‘Criogenia salvează România’

‘Vă mulţumim că aţi venit şi ne-aţi suportat în seara aceasta. Mulţumim foarte mult’, a spus Dan Teodorescu, după două ore de spectacol.

După câteva minute de aplauze Dan Teodorescu a revenit pe scenă cu melodia ‘Nu sunt ipohondru’. Început în jurul orei 19:00, spectacolul s-a încheiat aproape de ora 22:30 cu un al treilea bis în care publicul, îndemnat de membrii TAXI, a cântat melodia ‘Cele două cuvinte’.