Dan Șova: „La schimbarea permisului, am mers la un ghișeu gol”

Fostul senator Dan Șova spune că nu l-a ajutat nimeni să își schimbe permisul de conducere.

Aflat la Instanța Supremă, unde a venit pentru o contestație, Dan Șova a explicat că nu a fost nevoit să stea la coadă și a mers la un ghișeu unde nu aștepta nimeni.

Reacția sa vine după ce, săptămâna trecută, un parlamentar de la USR a dezvăluit că Dan Șova a fost ajutat de un angajat al Direcției Permise să intre în față și nu mai stea la rând.

Deputatul USR, Cornel Zainea a scris, pe pagina sa de Facebook, că în ziua în care a mers să își schimbe permisul auto a surprins o scenă care i-a tăiat răsuflarea. Stătea la coadă: avea 5 persoane în față și două ghișee erau funcționale. La un moment dat, un angajat al Direcției Permise a băgat în față o persoană: era chiar Dan Șova, fost senator și fost ministru al Transporturilor.

Dan Șova îi cere acum parlamentarului USR să vină cu probe.

„Eu mi-am făcut dosarul cu o săptămână înainte. Am intrat pe uşa principala şi m-am dus la un ghişeu la care nu se afla nici măcar o persoană, un ghişeu gol. Cel care a scris, să pună o poză cu persoana în faţa căreia m-am băgat”, a spus Dan Șova.

În prezent, sunt cercetați disciplinar doi angajați ai Direcției Permise și Înmatriculări Auto din județul Ilfov care l-ar fi ajutat pe Dan Șova.

Incidentul are loc la 7 luni, după ce 3 angajați ai Direcției Permise București s-au ales cu mustrare scrisă, pentru că i-au permis președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu să intre pe ușa din spate ca să-și înnoiască permisul, fără a mai sta la coadă. Călin Popescu Tăriceanu a explicat atunci că oamenii cu funcții importante trebuie să se dedice problemelor societății, nu statului la coadă.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS