Confidenţialitate

Dan Cărbunaru, despre majorarea cu 15% a salariilor angajaților de la Cancelaria premierului: „Nu vorbim de bani în plus, ci de recuperarea unei pierderi” | AUDIO

Nu vorbim de bani în plus ci de recuperare pierderii unui spor de 15% avut anterior. Așa explică purtătorul de cuvânt al guvernului majorarea salariilor angajaților de la Cancelaria premierului decisă printr-un amendament în Camera Deputaților.

Aspectul a fost reclamat de un deputat USR care a acuzat coaliția de guvernare că a mărit „pe șest” salariile celor care lucrează la Cancelarie cu 15%.

Este vorba despre 103 persoane, spune purtătorul de cuvânt al Executivului, care precizează însă că nu știe dacă majorarea salariilor se aplică tuturor angajaților.

Dan Cărbunaru: „Nu vorbim de bani în plus, ci de recuperarea unei pierderi”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„La momentul în care Cancelaria prim-ministrului s-a desprins din cadrul Secretariatului General al Guvernului, funcționarii din cadrul Cancelariei – prin plecarea lor din cadrul Secretariatului General – au avut de suferit în sensul în care acel spor de 15% pe care îl aveau pentru veniturile lor nu a mai avut suportul legal pe care l-au pierdut. Nu vorbim de bani în plus, ci de recuperarea unei pierderi a veniturilor pe care au înregistrat-o angajații care s-au mutat de la Secretariatul General la Cancelaria premierului”, a explicat Dan Cărbunaru.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Citește și: Premierul Ciucă, despre absența ministrului Tîlvăr de la fabrica de camioane militare IVECO: Am crezut că îl anunță domnul Ciolacu, iar el a crezut că îl anunț eu | AUDIO