Confidenţialitate

Premierul Ciucă, despre absența ministrului Tîlvăr de la fabrica de camioane militare IVECO: Am crezut că îl anunță domnul Ciolacu, iar el a crezut că îl anunț eu | AUDIO

514 camioane militare au fost produse până acum în fabrica IVECO din Petrești, județul Dâmbovița. Este vorba de contractul semnat în urmă cu doi ani pentru Armata României. Aici a mers astăzi în vizită premierul Nicolae Ciucă și liderul PSD Marcel Ciolacu. A lipsit, însă, proaspătul ministru al Apărării – Angel Tîlvăr.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Localitatea Petrești, județul Dâmbovița se află la o distanță de două ore de București. La ora 08:00, în această dimineață, delegația din Capitală ajungea în vizită la fabrica de camioane militare Iveco, în frunte cu premierul Nicolae Ciucă și liderul PSD – Marcel Ciolacu. Cei doi lideri din coaliția de guvernare s-au și urcat într-un camion proaspăt ieșit de pe linia de producție.

Reporter: Domnule Ciolacu, ce impresie v-a făcut?

Marcel Ciolacu, liderul PSD: „Este comodă”.

Nicolae Ciucă, premierul României: „Asta nu este comodă, este sigură”.

După discuțiile cu managerii companiei, au urmat bineînțeles și declarațiile de presă.

„Aici la Petrești am putut să vedem camioane cu structură normală, dar și camioane cu structură blindată”, a spus premierul României.

Premierul României, despre absența ministrului Apărării de la fabrica de camioane militare IVECO: „Am crezut că îl anunță domnul Ciolacu, iar domnul Ciolacu a crezut că îl anunț eu”

Marele absent de la această vizită a fost chiar proaspătul ministru al Apărării – Angel Tâlvăr. De ce a lipsit? Asta au încercat jurnaliștii să afle de la premier și liderul PSD.

„A fost o chestiune de necorelare între noi și am crezut că îl anunță domnul președinte Ciolacu, dânsul a considerat că îl anunț eu”, a explicat premierul României.

La fabrica din Petrești ar urma să fi asamblate în următorii 4 ani în total 2900 de camioane.

Sursa foto: Facebook / Guvernul României

Citește și: Premierul Ciucă admite că Guvernul a greșit când a plafonat prețul lemnului de foc: „Avem puterea să recunoaștem unde greșim și să luăm măsuri în consecință” | AUDIO