Dacian Cioloş s-a întâlnit cu prinţul de Wales

Fostul premier Dacian Cioloş s-a întâlnit cu prinţul Charles de Wales, la reşedinţa acestuia din urmă de la Highgrove, cu care a discutat despre modalităţile de susţinere a fermierilor români şi de păstrare a patrimoniului României.

”Am discutat cu Prinţul Charles şi Aura Woodward, directoarea Fundaţiei Prinţul de Wales România, despre colaborarea concretă cu Platforma România 100 pentru susţinerea pentru comercializare a produselor naturale româneşti şi un posibil program de punere în valoare a cetăţilor medievale din Transilvania care să ajute la crearea de locuri de muncă pentru localnici”, a scris, pe Facebook, Dacian Cioloş.

Prinţul de Wales a vizitat ultima oară România în perioada 29-31 martie.

În prima zi a vizitei, Prinţul de Wales a fost primit la Palatul Cotroceni de către preşedintele Klaus Iohannis, care l-a decorat cu Ordinul Naţional „Steaua României” în Grad de Mare Cruce.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a spus Prinţului Charles că reprezintă un reper important în consolidarea Parteneriatului Strategic dintre România şi Regatul Unit, arătând că el şi „întreaga naţiune română” îi sunt „profund recunoscători” pentru implicarea sa în dezvoltarea comunităţilor locale din România. Şeful statului a mai spus că Prinţul de Wales a făcut „lucruri admirabile” pentru ţara noastră şi a fost „un excelent promotor al imaginii României în lume”.

Foto: Facebook

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS