Confidenţialitate

Dacian Cioloș: “Procurorul general Augustin Lazăr a fost numit în funcţie perfect legal şi îndeplinind toate condiţiile prevăzute de procedură”

La scurt timp după ce Tudorel Toader a anunțat că cere revocarea Procurorului General, Augustin Lazăr, într-o reacție publicată pe pagina lui de Facebook, Dacian Cioloş susţine că procurorul general Augustin Lazăr a fost numit în funcţie “perfect legal” şi că acesta îndeplineşte condiţiile prevăzute de procedură.

Dacian Cioloş declară că aşteaptă ca parlamentarii să depună şi să voteze o moţiune de cenzură.

”Procurorul General Augustin Lazăr a fost numit în funcție perfect legal și îndeplinind toate condițiile prevăzute de procedură.

Domnule Toader, puteți abuza adevărul, pentru că fiecare ființă are liber arbitru, dar nu veți putea murdări conștiința oamenilor cinstiți din această țară.

Dacă această conștiință se mai reflectă măcar puțin în Parlamentul acestei țări, atunci ar trebui să ne ofere un guvern demn de acest nume și de această responsabilitate.

Aștept, așa cum cred că așteaptă mulți români disperați și sătui de ipocrizii politice, ca partidele și parlamentarii cărora le pasă de soarta țării să pună capăt acestei mascarade, să depună și să voteze moțiunea de cenzură”, a scris Dacian Cioloș pe Facebook.