Dacia cumpără pentru spitalul din Mioveni cu un aparat de testare COVID-19

Fundaţia Group Renault România şi Dacia investeşte jumătate de milion de lei pentru spitalul din Mioveni, pentru care a fost cumpărat un aparat de testare COVID-19. Dacia asigură atât consumabilele potrivite testării, cât şi instruirea utilizării acestuia.

Fundaţia Group Renault România, în parteneriat cu Dacia dotează spitalul suport COVID – 19 din Mioveni cu un aparat de testare în valoare de peste jumătate de milion de lei, conform unui comunicat de presă Group Renault. În plus, Dacia asigură consumabilele potrivite testării dar şi training necesar personalului medical pentru utilizarea acestuia.

„Toate acţiunile noastre de mobilizare din această perioadă urmăresc creşterea capacităţii şi vitezei de răspuns a personalului medical şi a societăţii per ansamblu, a declarat Christophe Dridi, preşedinte director general Dacia şi director general Groupe Renault România.
De la începutul pandemiei în ţara noastră, Groupe Renault România a pus la dispoziţia spitalelor din toată ţara, 150 de maşini Dacia şi Renault.

În plus, conform comunicatului de presă, la iniţiativa Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România (ACAROM) şi a Parteneriatului Auto Român (PAR), industria auto – constructori şi furnizori, 50 de ventilatoare medicale sunt în curs de a fi reparate cu sprijinul industriei auto şi al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS