Curaj de artistă. O vedetă din România recunoaşte că nu e perfectă

În timp ce toate vedetele caută să-şi etaleze doar calităţile şi să apară public doar imagini prelucrate cu ele, solista trupei Mandinga, Elena Ionescu, recunoaşte deschis că este naturală şi evident are şi unele defecte.

Solista trupei Mandinga, Elena Ionescu, a postat marţi dimineaţă pe pagina de Facebook a trupei o imagine alb negru cu ea, însoţită de o reacţie suprinzătoare la articolele pe care tabloidele le-au scris în ultima vreme.

‘Da! Am sânii mici, am probleme cu tenul şi sunt destul de departe de o siluetă anorexică. Acest lucru nu a împiedicat proiectul MANDINGA să atingă performanţe greu de imaginat pentru mulţi artişti. Sunt mandrâ PENTRU CĂ SUNT OM şi nu mă ruşinez să recunosc acest lucru. De multe ori oboseala şi stresul îşi spun cuvântul, iar asta din păcate, în cazul meu, este vizibil la nivelul tenului…Imaginea este însă extrem de importantă pentru un artist şi consider benefic interesul presei în această direcţie. Deşi referirea la epilat a fost uşor răutăcioasă, imaginile demonstrând contrariul, le mulţumesc colegilor jurnalişti şi sunt conştientă că noi, artiştii, le datoram într-o proporţie semnificativă notorietatea de care ne bucurăm.În ceea ce priveşte imaginea trupei Mandinga, pot să vă spun doar că vă pregătim o surpriză de proporţii!’, scrie Elena Ionescu pe Facebook.

Solista trupei Mandinga era acuzată ieri de Libertatea că apare neîngrijit în public, tabloidul susţinând că are imagini în care se vede că nu se epilează la subraţ, însă în realitate pozele dezvăluiau doar o zonă uşor iritată. Nu este prima dată când apariţiile artistei sunt aspru criticate de tabloide. Elena a mai fost acuzată pentru ţinutele ei, aspectul corupului său sau modul în care se mişcă pe scenă. Reacţia de acum a vedetei vine ca răspuns la seria de atacuri lansată de presa de scandal, fiind prima luare de poziţie oficială în acest sens.