Confidenţialitate

Cunoaște-l pe… Daniel Osmanovici

Tătic și maratonist, printre altele, dar în primul rând (sau mai bine spus la prima oră :D), prezentatorul emisiunii La Cafea, în fiecare dimineață de luni până vineri începând cu ora 06:00. Daniel Osmanovici este omul potrivit la locul potrivit și la momentul potrivit, pentru că debordează energie în orice situație. Pentru a-l cunoaște mai bine, l-am luat la întrebări, poate îi aflăm secretul și ne vom putea și noi trezi cu noaptea în cap și cu zâmbetul pe buze 👇


Care e cea mai complicată parte în trezitul cu noaptea în cap?

Daniel: Să nimerești lumina de la baie fără să trezești casa, să navighezi printre jucării fără să le calci în picioare și să nu faci animalele (avem un cățel și o pisica) să alerge prin casă.


Câte cafele bei într-o zi? Ce fel de cafea?

Daniel: În zilele “rele” cred că 3, din care două fără cofeină. În general mă rezum la cafeaua pe care o servesc cu ascultătorii dimineața.


3 piese dintr-un playlist care ți-ar da energie în fiecare dimineață

Oooooh, păi de obicei am:

Foo Fighters – Best Of You

Giulio Cercato – Are You Ready?

George Michael – Flawless (go to the city)

Cam așa arată un playlist care mă pune în mișcare dimineața.


Ce le oferi ascultătorilor La Cafea la Europa FM pentru a-și începe ziua cu tine?

Caut să vin cu informații cat mai variate care să le provoace uimirea, curiozitatea. Am decis ca alături de ei să facem buletinul meteo EuropaFM iar ascultătorii sunt meteorologii care vin cu datele din orașul lor. Comunicarea cu ascultătorii face ora La Cafea să fie plină.


Care este rutina ta de seară pentru a-ți face trezirea de dimineață cât mai ușoară?

Nu am observat să fie o rutină, nu cred ca în toți anii în care am fost matinal să fi dezvoltat una specifică. Evit dulcele ca să nu mă “agit”, în rest timp în familie, povești de peste zi, plimbare cu cățelul 🙂