Confidenţialitate

Cumpărăturile de Moș Nicolae: De la dulciuri și jucării, la bormașini, seturi de șurubelnițe și televizoare, toate se vând extrem de repede | AUDIO

Înainte de Moș Nicolae, mulți au încercat să profite de programul RABLA pentru a cumpăra un televizor sau o tabletă. Nu au avut prea mult noroc.

Cu dorința de a-și împăca partenerul, Luiza s-a gândit ca, de Moș Nicolae, să îi completeze trusa de scule și să îi cumpere și o plapumă care se încălzește singură, doar să nu îl mai audă prin casă că îi este frig:

„M-am gândit să îi cumpăr o șurubelniță pentru că i-am pierdut șurubelnița din trusă (…) și o pătură electrică o să-i cumpăr, pentru că lui mereu îi este frig.”

În magazinele mari de electrocasnice, mulți sunt în căutare de televizoare. Ajung și la 7.000-8.000 de lei. Sunt și oferte, între 2.000 și 3.000 de lei, categorie în care intră un televizor cu diagonala de 138 de cm, la 2.100 de lei.

Vânzător: „Televizorul care-l iubesc eu cel mai tare din magazin este 2.100, dar n-are Rabla. De ce vreau să mi-l cumpăr și eu: se vede impecabil, e mare, e 4K, e smart și arată foarte bine, dar imaginea mă interesează pe mine.”

Se vând cel mai mult televizoarele între 700 și 1.000 de lei.

Vânzător: „Multă lume chiar vine pentru din acestea foarte ieftine, gen 800, 900, dar ăsta e televizorul de bucătărie dacă mă întrebi pe mine, sau al lu’ bunica.”

București, decembrie 2021, la cumpărături în vremea Certificatului Verde.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Autor: Iorgu Ianuși

Citește și: Un coș cu alimente de sărbători va fi cu 20-25% mai scump față de anul trecut, transmite Federația Națională a Sindicatelor din Industria Alimentară