Confidenţialitate

Cum va arăta ceremonia de deschidere a Europenelor de Gimnastică

În premieră pentru campionatele de gimnastică, TVR va organiza un spectacol de deschidere, susţinut de lotul naţional de gimnastică aerobică – unul din cele mai titrate la nivel continental şi mondial din sportul autohton.  Ceremonia va fi transmisă în direct, de la ora 17.00, pe TVR 1, TVR 2 şi TVR HD.

Potrivit organizatorilor, la spectacolul de deschidere vor fi prezenţi – cu execuţii dificile, în ton cu nivelul competiţiei de la Cluj – cei mai importanţi şi medaliaţi gimnaşti de aerobic: Corina Constantin, Bianca Horgovan, Lavinia Panaete, Bianca Becze, Mădălina Cioveie, Dacian Barna, Lucian Săvulescu, Mircea Zamfir şi Gabriel Bocşer, alături de nou-veniţii Steliana Stoenescu şi Marian Broţei, coordonaţi de Maria Fumea şi Mariana Mezei.

De asemenea, în cadrul show-ului vom urmări şi evoluţiile gimnastelor din proiectul „Ţară, ţară, vrem campioane”, coordonat de Mariana Bitang.  Imnul competiţiei – compus special de Mihai Pocorschi – se va auzi în deschidere, în sala Polivalentă din Cluj.

Ceremonia, comentată de Alina Alexoi şi invitaţii săi, se va încheia cu discursul preşedintelui Uniunii Europeane de Gimnastică (UEG) Georges Guelzec. Programul transmisiunilor de la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică Petrom, Masculin & Feminin – ediţia 2017 îl puteţi găsi aici.

TVR va transmite Campionatele Europene de Gimnastică Artistică Petrom pe posturile TVR 2 şi TVR HD, difuzând atât concursul propriu-zis, cât şi antrenamentele oficiale şi calificările competiţiei. Pe TVR 1, compeţia va fi transmisă în regim de breaking news.