Confidenţialitate


Cum sunt obţinute produsele bio?


Astfel, legumele și fructele obținute sunt mai hidratate, au o consistență mai dură, aspect deosebit de apreciat de către medicii stomatologi care tot acuză ‘alimentația moale’ din ziua de azi.

De asemenea compoziția mineralelor, vitaminelor și substanțelor active din fructele și legumele bio este diferită față de cele din comerț, având mai multe vitamine și mai mulți antioxidanți.

Animalele de asemenea sunt crescute cu nutreț sau hrană specifică fără a primi vreun factor de creștere sau alte substanțe destinate dezvoltării sau producerii de lapte, ouă etc.

Așadar, atât carnea cât și restul produselor animale au o calitate net superioară celor obișnuite, fiind mult mai bogate în proteine de clasă superioară (esențiale pentru regenerarea celulară, luptă anticancer, creșterea imunității, căci anticorpii sunt lanțuri proteice) precum și în unele minerale (fier, calciu, magneziu etc).

Cerealele bio conțin conform studiilor mult mai puțin gluten, substanță responsabilă de multe alergii, un alt aspect important pentru sănătate.


Ultimele stiri
STUDIU: Adolescenții preferă să discute cu chatboturile anumite probleme de sănătate mintală decât să ceară ajutorul unui specialist…

Cum ne îmbrăcăm de sărbători: Ce spun despre noi culorile pe care le purtăm | GALERIE FOTO

Semnificațiile icoanei Nașterii Domnului: Simboluri, izvoare și reprezentări tradiționale | GALERIE FOTO

Părintele greco-catolic Victor Ostropel, despre ce înseamnă „magia” Crăciunului: „Să petrecem această sfântă și dumnezeiască sărbătoare cu simplitate…

Preotul Stănel Roșu, despre însemnătatea Crăciunului: „Trebuie să fim în primul rând oameni, să ne iertăm, să ne…

Crăciunul la ortodocși și catolici, sărbătorit pe 25 decembrie

Amintiri valoroase de Crăciun ale câtorva dintre jurnaliștii Europa FM. Cum arăta odinioară colindatul la sat și copilăria…

Bradul de Crăciun, o tradiție cu rădăcini în Antichitate. Unde a apărut obiceiul împodobirii lui

Obiceiuri de Crăciun, în Transilvania. „Ce presupune „Colinda de ceată bărbătească”, inclusă în patrimoniul mondial UNESCO în 2013…

Studiu: Șase din zece români declară că depășesc bugetul alocat pentru Sărbători. Generația care economisește mai mult |…