Cum poți obține cel mai bun preț pentru o proprietate (P)

Simplu și fără să vă deplasați din fața calculatorului sau folosind un smartphone din orice colț de lume, pe www.imobiliare.ro/imoexpert/ aveți acces instant la cea mai bună consiliere pentru achizițiile și vânzările de imobiliare.

imoExpert, o platformă de expertiză imobiliară cu acces gratuit pentru utilizatori, vine în sprijinul celor aflați în situația de a derula o tranzacție imobiliară, cumpărători, vânzători sau chiriași. Astfel, imoExpert include un modul de comunicare directă între utilizator și un expert dar și un ansamblu de resurse utile în procesul de achiziție, vânzare sau închiriere a unei locuințe, precum un instrument de verificare a prețului (prețExpert), o secțiune de întrebări și răspunsuri, respectiv un ghid complet pentru fiecare tipologie de utilizator.

În urma unui proiect amplu de cercetare de piață, am constatat că piața imobiliară se lovește în continuare de neîncrederea consumatorilor. Procesul de căutare a unei case este anevoios, presupune multe etape, naște trăiri puternice, uneori angoase.

Cumpărătorul, ca și vânzătorul, își pierde rapid încrederea în principalii actori din piață, desigur și sub influența unor povești negative, mediatizate generalizat. Aici intervine imoExpert-ul.

Lucrurile se pot face la un standard ridicat de calitate, cu bună-credință și profesionalism. Imobiliare.ro își propune să devină astfel un hub informațional complet, un centru de expertiză imobiliară. Alături de profesioniștii din piață care ni s-au alăturat, dorim să creștem accesul utilizatorilor la informații documentate, validate și să ne asumăm împreună că piața imobiliară din România se poate reseta pentru a deservi nevoile consumatorului.

 

Discuții directe cu experți

Principalul avantaj oferit de noua secțiune constă în posibilitatea de a intra în legătură directă, prin chat cu experți Imobiliare.ro, dar și cu specialiști în imobiliare din domenii conexe.

Utilizatorul poate adresa orice întrebare unui expert Imobiliare.ro, la care va primi răspuns de la un reprezentant Imobiliare.ro sau de la unul dintre experții parteneri. Platforma aduce la distanță de câteva clickuri brokeri imobiliari, evaluatori, juriști și alți specialiști care vă pot ajuta să faceți cele mai avantajoase tranzacții imobiliare.

Totodată, vizitatorul poate căuta răspunsul documentat la întrebarea care îl interesează în secțiunea „Întrebări și răspunsuri”, unde vor fi regrupate toate întrebările și răspunsurile primite.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS