Confidenţialitate

Cum arată Podul Străulești după ce s-au finalizat lucrările de consolidare și reabilitare | GALERIE FOTO

Oficial s-au terminat lucrările la Podul Străulești, care supratraversează Lacul Grivița pe DN 1A, unul dintre principalele puncte de legătura dintre București și județele Ilfov sau Dâmbovița. Finalizarea lucrărilor a fost anunțată de PMB prin intermediul unui comunicat, însoțit de mai multe fotografii ale lucrării realizate la apus.

Podul a mai fost anunțat drept finalizat și pe 17 octombrie 2019. Primăria Capitalei, prin Administrația Străzilor și Compania Municipală Străzi, Poduri și Pasaje București, anunța atunci că a finalizat lucrările de consolidare si reabilitare a podului Straulesti.

Pe 2 august 2020 anunțul vine direct de la Gabriela Firea prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook și a unui comunicat al PMB în care sunt reluate declarațiile sale.

Lucrările de consolidare şi reabilitare a podului Străuleşti, care supratraversează Lacul Griviţa, pe DN 1A, şi care face legătura între Bucureşti şi Ilfov (Mogoşoaia), au început în luna octombrie 2018, fiind realizate în baza unei documentaţii tehnice întocmite de către Administraţia Străzilor Bucureşti şi votate în şedinţa CGMB din 26 iulie 2018.

Construcția podului actual datează din perioada 1950-1960, când a fost realizată și sistematizarea salbei de lacuri din nordul Bucureștiului.

Lucrările de consolidare și reabilitare au fost realizate de Compania Municipală Străzi, Poduri și Pasaje.

FOTO: PMB