Confidenţialitate

Cum arăta Crăciunul copilăriei lui Călin Goia – VIDEO

Călin Goia, solistul trupei Voltaj, şi-a amintit în Deşteptarea, alături de George Zafiu şi Vlad Petreanu, cum îşi petrecea Crăciunul în familie, la Cluj, înconjurat de părinţi şi cei patru verişori.

“Când mă gândesc la Crăciun, mă gândesc în primul rând la ţară, la bunici. Acolo mi se păre mie că e cel mai frumos de Crăciun, şi acolo mergeam în fiecare an.

Cu o săptămână înainte de Crăciun se tăia porcul şi preparatele de pe masa de Crăciun erau toate derivate din acel porc”, a spus Călin Goia în Deşteptarea.

Călin a povestit cum îşi ajuta mama şi mătuşa să prepare masa de Crăciun şi care erau mâncărurile lui preferate.

“Ai mei făceau cârnaţi. […] Erau ţinuţi în afumătoare. […] Noi eram patru verişori şi băgam fiecare nişte ţepuşe în cârnaţi şi-i prăjeam direct pe foc”, şi-a amintit Călin.

“Şi acum când merg la Cluj îmi face aşa de mare plăcere pentru că e gustul copilăriei, fie că e vorba de o supă, fie că e vorba de felul doi”, a continuat Călin Goia.

“Cozonacii îi făceau bunica şi mătuşa mea. Noi le asistam şi pe bunica şi pe mătuşa din momentul în care făceau amestecul de nucă şi îl rulau.[…] Noi, copiii de la oraş ziceam noi primii că noi suntem musafiri”, a recunoscut Călin.