Cum a răspuns Dacian Cioloş unui articol publicat de Times New Roman

Dacian Cioloş a răspuns unui articol publicat de Times New Roman, cu titlul „Start-up Story. Platforma Ro100 a lui Cioloş, achiziţionată de Linkedin cu 2 miliarde de dolari”.

Replica lui Dacian Cioloş a fost publicarea unui articol pamflet în care confirmă „tranzacția anunțată de către Times New Roman, cu precizarea că am avut discuții cu trei entități private interesate de a cumpăra proiectul nostru Platforma RO100”.

„Cele trei entități au fost LinkedIn, un fond de investiții al lui George Soros și Liviu Dragnea”, au glumit cei de la Împreună pentru România. 

„Oferta de la LinkedIn a fost de departe cea mai profitabilă, deoarece plata s-a făcut cash, spre deosebire de George Soros, care și-ar fi dorit o platformă de recrutat căței care să participe la proteste.

În ceea ce îl privește pe Liviu Dragnea, el a făcut o ofertă prin care nu oferea nimic, ci dorea un procent de 90% din orice deal am încheia. Nu am reușit să îl refuzăm, pentru că a fost neclar unde îi puteam trimite răspunsul oficial: Brazilia, Alexandria, Videle sau localitatea adiacentă Bucureștiului”.

Gluma a fost rapid preluată de utilizatorii de Facebook, iar într-o oră de la publicare a strâns peste 3.500 like-uri şi 250 de share-uri.

Confirm. Am vândut tot. Suma este de 2 miliarde de dolari. Cine dorește să ne ajute să continuăm un proiect de succes poate dona aici: https://www.ro100.ro/doneaza

Publicată de Dacian Cioloş pe Marţi, 16 Octombrie 2018

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS