Confidenţialitate

Cum a întrerupt Klaus Iohannis emisia Europa FM

Klaus Iohannis a susținut, miercuri, la Palatul Cotroceni, o declarație de presă prin care a anunțat că acceptă propunerea PSD de prim-ministru. ”În Parlament, după consultări, îmi este foarte clar – PSD dispune de o majoritate. Și atunci, cântărind toate argumentele, ținând cont de situația concretă din Parlament, am decis să dau PSD încă o șansă și să desemnez persoana propusă de PSD, pe doamna Dăncilă”.

Declarația președintelui a fost transmisă în direct și de Europa FM, în emisiunea Drum cu Prioritate, doar că ritmul în care Klaus Iohannis a ales să transmită informațiile a dat peste cap și sistemul de siguranță al postului de radio, care intervine în momentul în care sunetul se înterupe pentru mai multe secunde.

Spre finalul discursului președintelui, pe o pauză prelungită făcută de acesta, sistemul de siguranță a intrat în funcțiune, difuzând piesa ”Sam Brown – Stop!”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

După ce președintele a zis că  ”PSD a promis salarii, pensii, școli, manual, spitale, infrastructură, dar până acum prea puțin s-a realizat. Acum, PSD trebuie să dovedească că ceea ce a promis, face” a urmat o pauză prelungită, pe care sistemul automat a considerat că trebuie să o întrerupă. După câteva secunde de pauză, Klaus Iohannis a continuat: ”Avem, la un an de la alegerile parlamentare, care au fost câștigate de PSD, două guverne PSD eșuate. Acum, primesc șansa de a dovedi că știu ce vor și știu cum se face.

În continuare, invit pe toți cei implicați în procedură să se mobilizeze și să lucreze repede și bine. Este posibil ca până la 1 februarie întreaga procedură să fie finalizată și noul guvern să se apuce de treabă și să rezolve problemele, mai degrabă decât să le încurce.

Vă doresc o seară bună”.

Declarația completă făcută  de Klaus Iohannis