Cum a fost împărţită averea lui David Bowie, estimată la 100 de milioane de dolari

Starul rock britanic David Bowie, care a încetat din viaţă pe 10 ianuarie, a lăsat în urmă o avere estimată la 100 de milioane de dolari, potrivit testamentului său, informează BBC.

Jumătate din această sumă, dar şi reşedinţa din New York, este moştenită de soţia sa, super-modelul Iman, iar cealaltă jumătate a averii lui David Bowie va fi împărţită de fiul artistului, Duncan, care provine din prima căsătorie a cântăreţului, cu Angela Bowie, şi de fiica starului, Alexandria Zahra Jones, rezultată din căsătoria lui cu Iman.

Totodată, potrivit informaţiilor din testamentul său, David Bowie şi-a dorit să îi fie împrăştiată cenuşa pe insula Bali, într-un ritual budist. Nu se ştie dacă această ceremonie a avut deja loc.

Trupul neînsufleţit al lui David Bowie a fost incinerat pe 12 ianuarie, în New Jersey, potrivit unui certificat de deces ataşat testamentului. Niciun membru al familiei sale şi niciun prieten nu au fost prezenţi la incinerarea sa, în conformitate cu dorinţa cântăreţului britanic.

Pe de altă parte, potrivit testamentului artistului, asistenta personală a starului, Corinne Schwab, va primi două milioane de dolari, în timp ce un milion de dolari a fost lăsat de cântăreţ unei foste dădace, Marion Skene.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS