Cum a fost de Paște la pas pe Calea Victoriei din București – GALERIE FOTO

La prima ediție a evenimentului ”La pas pe Calea Victoriei” au participat aproximativ 60.000 de persoane, după cum apreciază organizatorii. Chiar dacă din cauza vremii nefavorabile evenimentul a avut loc doar sâmbătă și în prima zi de Paște iar luni a fost anulat, fotograful Octav Drăgan a reușit să surprindă câteva instantanee care vorbesc de la sine despre atmosfera din centrul Capitalei.

Pe segmentul de la intrarea dinspre Piața Victoriei, până la intersecția cu strada George Enescu, Calea Victoriei a fost  destinată în weekend exclusiv pietonilor. Întreg traseul a fost animat de spectacole și activități cu intrare gratuită: ateliere creative pentru copii, spectacole de teatru, studio foto mobil, face painting, dar și tonete cu produse hand made și preparate diverse.

În timp ce unii se odihneau și hrăneau porumbeii prietenoși de pe Calea Victoriei, alții erau preocupați să încerce din atracțiile târgului în aer liber sau pur și simplu să se încarce de energie într-o zi specială.

Pentru copii, centrul orașului a adus multe întâlniri inedite.

Totuși, unii juniori au avut probleme răbdarea mai ales acolo unde ar fi trebui să rămână pe loc timp de mai multe minute. Pentru un portret pe loc, de exemplu.

Cei care apreciază fotografia, au avut parte în centru și de adevărate expoziții, cu vânzare, în care au putut vedea altfel orașul București și pe locuitorii săi.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS