Cum a arătat pentru copii Ziua Porților Deschise la Ministerul Afacerilor Interne – GALERIE FOTO

Joi, Ministerul Afacerilor Interne a organizat Ziua Porților Deschise pentru copii, oferindu-le acestora ocazia să exploreze echipamente de intervenție, mașini speciale MAI și să discute cu eroii din viața reală. În parcarea sediului M.A.I. din București au fost expuse, azi, autovehicule şi mijloace specifice de intervenţie ale poliţiştilor, jandarmilor, poliţiştilor de frontieră şi pompierilor, precum şi un elicopter din dotarea Inspectoratului General de Aviaţie.

Cei mici au fost aşteptaţi de către specialiştii criminalişti, câinii politişti, robotul pirotehnic, motocicliştii şi echipajele speciale ale Poliţiei Rutiere, luptătorii trupelor speciale și echipele de salvatori ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Tinerii interesaţi de o carieră într-una dintre structurile Ministerului Afacerilor Interne au avut avea ocazia să cunoască oferta educaţională a unităţilor de învăţământ, iar studenţii Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” au fost cei care au dat detalii celor care vor să urmeze o carieră de poliţist, jandarm, pompier sau arhivist.

Europa FM, partenerul oficial al evenimentului, a participat cu mascotele sale și le-a adus celor mici mai multe surprize pe parcursul acesei zile speciale. Fotograful Marius Mantea a surprins momentele de bucurie ale celor mici, în ajun de Ziua Copilului.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS