Confidenţialitate

Cum a ajuns Monumentul Măturii să fie ridicat la Țițești – AUDIO

La Europa FM, l-am trimis pe colegul nostru Victor Marin pe urmele primarului Daniel Mihalache.

Acesta vine de la Copșa Mică până la București, pe jos, pentru a rezolva problema apei potabile din orașul său, dar și pentru a salva Copșa Mică de la faliment. Ieri seară, primarul făcuse 203 de kilometri din cei 328 pe care îi are de parcurs și se afla la Pitești. Primarul din Copșa Mică e în grafic și vineri ar urma să ajungă la București.

Victor Marin a deviat puțin de la traseul primarului nostru și a ajuns în comuna Țițești. Motivul? În comună există un monument din lemn, care înfățișează o vrăjitoare care ține în mâini o matură! Orice descriere a monumentului este de prisos.

În comună există o comunitate importantă de țigani rudari, care printre altele, se ocupă cu producerea și vânzarea măturilor. Dar ce caută în peisaj o vrăjitoare cu haine lungi, nas înconvoiat și pălărie tuguiată nu e tocmai clar.

Primarul localității spune că monumentul a fost făcut pe cheltuiala lui. Mai mult de atât, edilul din Țițești vrea ca în timp, să ridice un grup statuar cu personaje din seria Harry Potter.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.