CSM București – Team Esbjerg: 25-20 în Liga Campionilor

Deținătoarea Ligii Campionilor la handbal feminin, CSM București a învins cu 25-20 în deplasare echipa daneză Team Esbjerg. Bucureștencele au încheiat pe locul al 3-lea în grupa principală 2 și o vor întâlni pe FTC Budapesta în sferturile de finală. Marcatoarele CSM-ului au fost Aurelia Brădeanu și Carmen Martin cu câte 5 reușite, plus Isabelle Gullden și Mehmedovici cu 4 goluri fiecare. Deasemenea, portarul Paula Ungureanu s-a remarcat cu 18 intervenții decisive. În primul meci al etapei, FC Mydtjylland a învins-o în deplasare pe Krim Ljubljana cu 27-21.

Din grupa principală 1 s-au calificat HC Vardar, FTC Budapesta, Buducnost și Metz Handball. Astfel, în sferturile de finală, care se vor juca încrucișat și eliminatoriu, vor avea loc întâlnirile: FC Mydtjylland-HC Vardar, CSM București – FTC Budapesta, Buducnost – Larvik HK și Metz Handball – Gyor ETO.
Meciurile din sferturi vor avea loc între 7 și 16 aprilie, iar castigătoarele se vor califica la Turneul Final Four, programat la Budapesta, la 6 și 7 mai. Amintim, în 2016, CSM București a câștigat Liga Campionilor, condusă de antrenorul danez Kim Rasmussen, care a preluat apoi naționala Ungariei. La 8 mai, CSM s-a impus, tot la Budapesta, în fața lui Gyor ETO, după prelungiri și aruncări de la 7 metri.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS