Confidenţialitate

Crush şi Alexandra Ungureanu lansează un nou single, ”C’est la vie” – VIDEO

Crush şi Alexandra Ungureanu revin în atenţia fanilor cu noul single “”C’’est la vie””.

Piesa reprezintă o fuziune între stilurile pe care trupa le-a abordat pe parcusul anilor și tendințele actuale. Totul a pornit de la un gând comun al Crush şi Alexandra Ungureanu, în jurul căruia au început să construiască întreaga poveste a piesei, spune Alexandra Ungureanu.

“Povestea piesei a început în primavară, când ne-am întâlnit în studio pentru a lucra la noul nostru material discografic. Ca şi până acum, pentru a da autenticitate piesei, am dorit să redăm în muzica şi versurile noastre exprienţele pe care noi le-am trăit, experienţe în care se pot regăsi cât mai mulţi oameni. Textul a prins viaţă odată cu apariţia primului gând comun, în urma unui brainstorming: ‘We fall in love like crazy, than forget so easily. Concluzia acestui prim gând comun ne-a condus la sintagma “C’’est la vie”. În jurul acestei concluzii am început, de altfel, să construim totul”, a explicat artista.

Cadrul general al videoclipului piesei a fost filmat într-un parc de distracții şi poartă semnătura lui Radu-Constantin Cernăuţan (Crush), care s-a ocupat atât de scenariul, cât şi de regia acestuia. Cernăuţan a mai semnat regia altor trei clipuri Crush şi Alexandra Ungureanu: “I need you more’”, “‘Where is the love”’ şi “Cuvinte”.