Confidenţialitate

Cristina Neagu, înainte de plecarea la Euro: “E un moment bun pentru România. Suntem o echipă completă”

Jucătoarele echipei naționale de handbal feminin speră ca anul acesta să prindă “careul de ași” al Campionatului European.

Tricolorele au susținut ultima lor conferință de presă înainte de plecarea la turneul final din Franța, unde în faza grupelor vor înfrunta Cehia, Germania și deținătoarea trofeului, Norvegia.

Obiectivul este o clasare în primele 6, care să le asigure astfel un traseu mai ușor către Mondialul de anul viitor. Cristina Neagu spune însă că ea și colegele ei vor să obțină o calificare în semifinale și să depășească astfel locul 5 obținut la ediția precedentă a competiției continentale.

Cristina Neagu spune că acum echipa este mai omogenă iar selecționerul Ambros Martin se declară la rîndul sau încrezător – fetele s-au pregătit foarte bine și cu siguranță vor arăta multă determinare la turneul final.

Meciul cu Cehia se joacă sîmbătă, chiar la celebrarea Centenarului Marii Uniri iar duelurile cu Germania și Norvegia sunt programate la 3, respectiv 5 decembrie. Toate cele trei partide vor fi transmise în direct de postul public de televiziune.