Cristina Bazavan, creierul din spatele răpirii în direct a lui Radu Constantinescu

Radu Constantinescu, realizatorul emisiunii ‘Drum cu Prioritate’ de la Europa FM – ‘răpit’ în direct, joi, și dus la premiera ‘Skyfall’

DJ-ul Europa FM, Radu Constantinescu a fost răpit, ieri seară, 25 octombrie, în direct de Cristina Bazavan din emisiunea ‘Drum cu Prioritate’. El a fost practic luat pe sus în toiul emisiunii, pus să se schimbe la costum de gală și dus la premiera celui mai nou film din seria James Bond – ‘Skyfall’.

Radu a rămas fără cuvinte atunci când în studio au năvălit toți colegii de la Europa FM și și-a văzut inclusiv prietena părtașă la conspirație. Ea a fost cea care a i-a adus de acasă costumația de gală!

Nu-mi vine să cred ce ați făcut! Nu e adevărat ce mi se întâmplă!’, a exclamat realizatorul emisiunii Drum cu Prioritate, în timp ce încerca să își păstreze cumpătul și să ducă până la capăt intervenția sa live pe radio. Întreaga surpriză s-a derulat în direct, iar după ce Radu a părăsit studioul Europa FM împreună cu alaiul de ‘răpitori’, Toader Păun a preluat microfonul continuând emisiunea ‘Drum cu Prioritate’.

Radu este unul dintre cei mai înfocați fani ai filmelor James Bond pe care i-am cunoscut vreodată, așa că m-am gândit că la finalul rubricii mele Cronica de film, în care am vorbit despre mult-așteptata premieră a Skyfall… să-i facem o surpriză, să-l scoatem din emisiune și să-l ducem direct la film‘, povestește Cristina Bazavan, cea care a orchestrat întreaga răpire.

Totul a fost filmat și pus pe Youtube, așadar puteți vedea răpirea aici: http://youtu.be/zBxkvGdnLO8