Confidenţialitate

Cristina Bălan – “Unbreakable”, live, în Deşteptarea – VIDEO

Cristina Bălan, Vocea României, a fost invitata acestei dimineţi în emisiunea Deşteptarea, unde a interpretat, live, în Garajul Europa FM, cel mai recent single, “Unbreakable”.

Câştigătoarea celui de-al cincilea sezon al show-ului “Vocea României” a trecut testul suprem din Deșteptarea, în cadrul Radio Voting din această săptămână, unde asculătorii Europa FM au decis, în unanimitate, că această piesă merită să fie ascultată la un radio de milioane de români.

“Unbreakable” este produsă de Smash Production, muzica este semnată de Cristina Bălan, Vanotek şi Anastasia Sandu, iar versurile sunt compuse de Cristina Bălan.

“Piesa asta era un demo, era în studioul lui Vanotek, unde am ajuns să cântăm o piesă de-a mea. Mi-a plăcut de la prima audiţie, am spus că este în zona în care vreau eu să cânt. Dar că nu-mi plăceau strofele, nu-mi plăcea bridge-ul, nu-mi plăceau versurile. Mi-a plăcut exact refrenul ăsta. Am refăcut eu strofe, bridge-ul, am modificat puţin refrenul, am făcut versurile, care aşa au venit, în engleză. Nu a fost o strategie, nu m-am gândit exact”, a explicat, în Deşteptarea, Cristina Bălan.