Confidenţialitate

Cristian Tudor Popescu, despre declarația președintelui Iohannis: „Întâlnirea cu factorii de răspundere trebuia să aibă loc deja”

„Este o întrebare foarte bună cui se adresează, probabil prompterului. Domnul Iohannis nu a apărut în această seară să ne spună, așa cum aștepta o țară întregă, ce măsuri s-au luat. Întâlnirea cu factorii de raspundere trebuia să aibă loc deja. Domnul Iohannis mănâncă zile. Pentru el, o zi în care mai mor sute de oameni nu contează. Ne anunță în această seară că mâine va lua măsuri, reușind sa enerveze oamenii, nimic altceva”, a explicat Cristian Tudor Popescu la Europa FM.

„Tuturor puțin le-a păsat de prostime, dar acum se vede ca la o tomografie. Această pandemie arată România cu comorbidități. Să nu credeți că interesează pe cineva că a mai murit un om”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

„Pe individul de la Constanța, care este arhiepiscop, episcopul de la Giurgiu… nu credeți că ar trebui să se aplice cineva această lege, să fie reținuți și cercetați penal când fac această propagandă anti-vaccinistă?”, a mai spus Cristian Tudor Popescu la Europa FM.