Confidenţialitate

Cristian Tudor Popescu, despre vizitele ministrului Monica Anisie în școli: „Este o metodă ceauşiştă” | AUDIO

Gazetarul şi scriitorul Cristian Tudor Popescu a criticat la Europa FM modul în care ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a mers în control la câteva şcoli din judeţul Ialomiţa.

„Este o metodă ceauşiştă”, a spus gazetarul, referindu-se la modul în care doamna Anisie a intrat în sala de clasă şi a certat-o pe învăţătoare de faţă cu elevii.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Reamintim, ministrul Educaţiei a fost criticat şi de sindicatele din învăţământ, dar şi de primul ministru, Ludovic Orban, care a spus că va purta o discuţie pe această temă cu Monica Anisie şi că aceasta ar fi trebuit să meargă în control fără televiziuni.

În altă ordine de idei, Ion Ștefan, ministrul Dezvoltării Regionale, a reușit cu foarte mare greutate să pronunțe “PNDL 2“, luni, vorbind despre controalele Ministerului din teritoriu privind lucrările făcute cu bani din programele naționale de dezvoltare locală 1 și 2.

Momentul din şedinţa de guvern a fost comentat de Cristian Tudor Popescu, tot în emisiunea Piaţa Victoriei, la Europa FM.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În fine, o adevărată reformă electorală pentru alegerile locale ar fi trebuit să cuprindă limitarea numărului de mandate pe care îl poate avea un primar- este de părere scriitorul și ziaristul Cristian Tudor Popescu.

Invitat în emisiunea Piața Victoriei, alături de Anca Simina, el a explicat de ce PNL ar fi trebuit să meargă mai departe cu modificarea legii, dincolo de revenirea la două tururi de scrutin.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.