Confidenţialitate

Cristian Popescu Piedone, după audierea la DNA: „Nu sunt fugar, denunțătorului i se va întoarce bumerang” | AUDIO

„Nu sunt fugar”, este prima reacția a primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, după ce a fost audiat la DNA, în calitate de suspect într-un nou dosar.

Este vorba de fapte de abuz în serviciu în legătură cu salubrizarea din Sectorul 5. Edilul a fost ridicat de pe Aeroportul Otopeni când se pregătea să plece din țară:

„Pot să vă spun două lucruri: nu sunt fugar și acest dosar, veți vedea cum m-am luptat și cum mă voi lupta pentru nevinovăție, că nu sunt. Denunțătorul, fostul primar al Sectorului 5, i se va întoarce bumerang. Nu am niciun control, sunt susppect.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cristian Popescu Piedone se afla în aeronava spre Munchen, în care diminineață a fost o alertă cu bombă falsă:

„În avion mi-a spus soția: tată, au început să înconjoare avionul cu mitraliere. Mă uit și eu pe geam, tot  serviciul Antitero, tot mașini, tot. Nu mai știu, ei  au rămas acolo, eu am plecat, după reverificarea mea și  așșteptarea să mă sui din nou în avion.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Vă amintim, în dosarul ”Colectiv” Cristian Popescu Piedone a fost condamnat în primă instanţă la 8 ani şi 6 luni de închisoare pentru abuz în serviciu, pe vremea când era primarul Sectorului 4.

Pe 3 mai, Curtea de Apel Bucureşti urmează să pronunțe sentința definitivă în dosarul „Colectiv”.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea