Confidenţialitate

Crevedia: Un microbuz a fost implicat într-un accident rutier. Trei adulți și un minor, transportați la spital

Vineri seara – 08 decembrie 2023 – a avut loc un accident rutier în Crevedia în care au fost implicate două autoturisme și un microbuz. 20 de persoane au fost implicate în accident. După evaluările medicale la fața locului, 3 adulți și un minor au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. După aproximativ 30 de minute, planul roșu a fost dezactivat.

UPDATE 20:02. Planul roșu a fost dezactivat

ISU Dâmbovița a transmis că planul roșu a fost dezactivat.

Știre inițială

Crevedia: Un microbuz a fost implicat într-un accident rutier. Planul roșu de intervenție, activat.

„Pentru gestionarea eficientă și asigurarea asistenței medicale de urgență tuturor persoanelor implicate, la nivelul județului Dâmbovița a fost activat Planul roșu de intervenție. La locul evenimentului au fost alocate 8 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 echipaj de descarcerare, 1 autospecială de stingere, 1 punct medical avansat și 3 ambulanțe SAJ. Misiunea este în dinamică”, transmite ISU Dâmbovița.

ISU Dâmbovița: Misiunea este în dinamică

„Este vorba despre o intervenție în cazul unui accident rutier între un microbuz și două autoturisme. La nivelul județului a fost activat planul roșu de intervenție. La locul evenimentului au fost alocate 8 ambulanțe SMURD, 2 autosepciale pentru transport victime multiple, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcare, un punct medical avansat și 3 ambulanțe SAJ. Până în acest moment au fost identificate 4 victime și un minor. Misiunea este în dinamică”, transmite Sublocotenent Radu Popescu, purtător de cuvânt ISU Dâmbovița.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Stelian Bujduveanu: Magazinele din Capitală ar putea fi aprovizionate doar noaptea | AUDIO