Confidenţialitate

Craiova: O femeie a fost plasată sub control judiciar după ce polițiștii au descoperit că a traficat sexual, timp de 12 ani, o tânără din Dolj | AUDIO

O femeie din Craiova a fost plasată sub control judiciar după ce autoritățile au descoperit că – alături de soțul ei – au traficat sexual timp de 12 ani o tânără din Dolj. Cu banii câștigați de pe urma traficului acesteia cei doi soți și-au cumpărat mai multe proprietăți.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Anchetatorii arată că victima a fost racolată în 2010, prin metoda Loverboy. Deși era însurat, bărbatul i-a promis că își vor întemeia împreună o familie. Ulterior, el și soția lui, prin șantaj și amenințări, au convins-o să se prostitueze.

Până în 2022 a fost traficata în Italia și Elveția, în cluburi de noapte, dar și în diverse locații ale clienților.

Cei doi soți au câștigat de pe urma femeii peste 100.000 euro, bani din care și-au cumpărat două proprietăți în Dolj.

Ofițerii BCCO Craiova au făcut acum percheziții în acest caz și au ridicat mai multe documente și dispozitive de stocare a datelor. Soțul a murit anul trecut, așa că doar soția mai este vizată. Femeia a fost plasată sub control judiciar.

Sursa foto: Inquam Photos / Cosmin Enache

Citește și: Italia: 3 tone de cocaină pură, confiscate după ce au fost descoperite în containere cu banane din Ecuador. Drogurile aveau destinația Marea Neagră | AUDIO