Confidenţialitate

Craiova: Deținut condamnat pentru omor, evadat din Spitalul de Urgență, găsit ascuns în canalizare | VIDEO

Deținutul condamnat pentru omor care a evadat din Spitalul de Urgență Craiova a fost prins. După ore de căutări și zeci de filtre instituite de Poliție, bărbatul a fost găsit în curtea spitalului, în canalizare.

Deținutul are 53 de ani și este din comuna doljeană Malu Mare. El este condamnat la 10 de închisoare pentru omor. Pe 7 martie, a fost internat la Spitalul Județean de Urgență din Craiova, având problem de sănătate.

Vineri dimineață, în timp ce un gardian se afla la ușa salonului, pe hol, deținutul a legat mai multe cearșafuri și a coborât pe geam, de la etajul 2.

După ce și-au dat seama că lipsește, gardianul și angajații spitalului au alertat forțele de ordine.

Au fost luate imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale spitalului, s-au format echipe de căutare și s-au instituit filtre rutiere la ieșirile din oraș.

După mai multe ore de căutări, polițiștii au reușit să îi dea de urmă. Deținutul nu părăsise curtea spitalului. Se ascunsese în canalizare.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub supravegherea unității de parchet competente, fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de evadare.

  • Ana Maria Constantinescu