Confidenţialitate

Cozi kilometrice în Poiana Brașov, după ce sistemul online a ski-pass-urilor și punctelor pe cartela a încetat să funcționeze | AUDIO

Aglomerație și nervi pentru schiorii veniți azi în Poiana Brașov pentru a se bucura de zăpada generoasă de pe pârtii. Acestia au creat cozi kilometrice la casieriile instalatiilor pe cablu, sistemul online de cumpărare de puncte fiind căzut. 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ziua liberă de 24 ianuarie a coincis cu „miercurea brașovenilor”, când aceștia beneficiază de prețuri la jumătate la transportul pe cablu în stațiune între anumite ore.

Zăpada este excelentă la acest moment în Poiana Brașov, așa că aglomerația era de așteptat pe pârtii. Sistemul de achiziționare online a ski-pass-urilor și punctelor pe cartela pentru schiori nu a funcționat însă în această dimineață.

Cei care au vrut să evite cozile de la casierii, au fost întâmpinați cu un mesaj care îi anunța că un server este căzut.

Drept urmare, în Poiana Brașov, s-au creat cozi kilometrice atât la casierii, cât și la instalatiile de transport pe cablu.

Timpii de așteptare i-au nemulțumit pe schiorii pregătiți să se bucure de cea mai bună zăpadă din acest sezon.

În momentul de față, se schiază pe toate pârtiile din stațiune, iar stratul de zăpadă este de peste 30 cm.

Sursa foto: Amator

Sursa video: Amator