Confidenţialitate

Costel Alexe și Gabriela Firea au pus capăt conflictului pe tema poluării din București | AUDIO

Ministrul Mediului și primărița Capitalei îngroapă securea războiului! Costel Alexe și Gabriela Firea s-au întâlnit la o reuniune a Comitetului Național pentru Deșeuri, unde au discutat diverse strategii de combatere a poluării în marile orașe.

Ministrul Mediului spune că vine în sprijinul primarilor cu o campanie de informare a cetățenilor.

“Am convenit să venim în sprijinul autorităților locale și vom demara, la nivel de minister, o amplă campanie de informare și conștientizare a cetățenilor României privind colectarea selectivă a deșeurilor și, evident, ca un procent cât mai mare să ajungă să fie reciclate, a spus Costel Alexe.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

La rândul ei, Gabriela Firea spune că l-a informat pe ministru despre ce schimbări își doresc cetățenii.

“I-am comunicat domnului ministru că sunt mai multe sesizări din partea cetățenilor, privind anumite mirosuri care se degajă în jurul acestor gropi de gunoi. Domnia să a spus că și la nivelul Ministerului Mediului au fost astfel de reclamații și ne-a garantat tot sprijinul”, a declarat Primarul Capitalei. \

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ministrul Mediului și Gabriela Firea au avut mai multe schimburi acide de replici la diverse posturi de televiziune pe tema poluării din București, iar primărița i-a recomandat lui Costel Alexe să se mute dacă nu îi place orașul.