Confidenţialitate

COSR: Mulţumim, Horia Tecău! Retragerea e doar un nou început …

Comitetul Olimpic și Sportiv Român i-a transmis, joi seară, un mesaj de mulţumire tenismenului Horia Tecău, care şi-a anunţat retragerea din activitate.

“Mulţumim, Horia Tecau!
Pentru fiecare moment trăit împreună la Rio, pentru emoţiile şi inspiraţia clipei care ţi-a adus argintul olimpic, pentru călătoria frumoasă din Cupa Davis şi cele trei trofee de Mare Şlem.
Team Romania e mândră de tot ceea ce ai realizat în tenis şi îţi transmite că retragerea e doar un nou început …”, a notat COSR.

Vicecampion olimpic şi dublu câştigător de Grand Slam la dublu, Horia Tecău şi-a anunţat încheierea carierei profesioniste, joi, la vârsta de 36 de ani.

”Multe emoţii curg în acest moment. Sunt recunoscător. Pentru călătorie, pentru ceea ce am trăit, pentru oamenii pe care i-am întâlnit. Sportul a fost locul meu de joacă, şcoala mea, m-a învăţat să visez, să cred şi să mă perfecţionez în timp. Energia terenului de tenis şi a iubitorilor tenisului m-a oferit o imensă recompensă şi voi păstra acest sentiment pentru totdeauna. Acum a venit timpul să mă bucur de viaţă în alt mod şi să transform toată această energie într-o nouă formă”, a scris sportivul într-un mesaj postat pe reţelele de socializare.