Corina Chiriac şi Mirabela Dauer, pe scena de la Electric Castle

Prima seară a festivalului Electric Castle a început cu şlagărele anilor 70. Cântăreţele Corina Chiriac şi Mirabela Dauer au urcat pe scena festivalului spre bucuria celor prezenţi.

Mirabela Dauer a fost cea care a dat tonul melodiilor care au consacrat-o în anii 70. „Copiii aceștia știau toate versurile mele și atunci cum să nu plângi. Am plâns de fericire”, a spus cântăreaţa vizibil emoţionată.

Corina Chiriac a încântat şi ea publicul de la Bonţida, deşi a mărturisit că nu prea auzise prea multe despre festival.

Apoi a fost rândul Corinei Chiriac să încânte publicul. Înainte de a urca pe scenă, a mărturisit că nu auzise prea multe despre festivalul de la Bonţida.

„Cinstit eu n-am înțeles unde am fost invitată. Am aflat de la niște fete colaboratoare care toate au 30 de ani și mi-au spus „Ce, tu cânți la Electric Castle?”. Zic „Unde cânt?”, a recunoscut Corina Chiriac.

„Am gândit totul ca o reîntoarcere în timp în anii 70 a muzicii ușoare românești, a celebrelor festivaluri de atunci care, din păcate, au cam dispărut”, a declarat Renate Roca Rozenberg, purtător de cuvânt Electric Castle.

Festivalul Electric Castle are loc în acest an între 12 și 16 iulie, timp în care vor urca pe scenele evenimentului peste 250 de artiști.

Lista de artişti de la Electric Castle 2017 este următoarea: deadmau5, Franz Ferdinand, Zedd, alt-J, Moderat, Nero, Noisia, Architects, A-Track, Dixon, DJ Sneak, Âme Live, Soom T, Metrik, Etherwood, Crazy P Soundsystem, Maceo Plex, Eats Everything, Cassy, Claptone, Atari Teenage Riot, Tommy Cash, Fanfara Ciocârlia, S.P.Y., Troyboi, Beardyman & The Masters of Distraction, Punnay Masssif, Coma, Luna Amara, MJ Cole, Flic Flac, Zwette, Kornel Kovacs, Reggae Roast, Kenny Ken şi King Jammy.