Confidenţialitate

Copilul de 13 ani, lovit de pământ într-un parc din Hunedoara, a suferit o fractură la cap

Starea copilui este bună, confirmă medicii de la Deva. Agresorul a fost reținut și va fi prezentat în instanță cu propunerea de arest preventiv.

Duminică după-amiază, un copil de 13 ani din Hunedoara a fost lovit de pământ de un bărbat, iar în urma incidentului adolescentul a suferit o fractură la cap, cu pierdere de conştienţă, au anunțat medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă  Deva.

“Copilul are o fractură la osul occipital. Este un traumatism cranian grav, de luat în seamă, cu pierdere de conştienţă şi cu amnezie retrogradă”, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul medical al SJU Deva, dr. Lucian Miron.

Acum, băiatul se află internat la Chirurgie Pediatrică, însă medicii nu exclud posibilitatea ca acesta să fie transferat la secţia de Neurochirurgie.

Bărbatul de 29 de ani care l-a agresat pe copil a fost reţinut şi trimis în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.Urmează să fie prezentat luni în faţa magistraţilor.

Anchetatorii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, violenţă în familie, precum şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Sursa foto: Captură video Facebook/Florin Bocea