Confidenţialitate

COOLINARIA: Cine gătește lent…savurează mai mult ! (P)

Miel sau ied, ce preferați la masa de Paște? Matinalii George, Vlad și Luca au ales a doua variantă și prezintă o rețetă delicioasă, pregătită într-un vas tajine Emile Henry, prelucrat manual, din ceramică franțuzească. Acest vas special rezistă la temperaturi de până la 500 de grade Celsius, poate fi transferat din frigider sau congelator direct în cuptor (și invers), având o rezistență termică extraordinară. Tocmai de aceea, Luca s-a gandit că va fi un cadou excelent pentru ziua tatălui său, de la care a moștenit pasiunea pentru gătit…și gustat!

Ascultati rețeta lui Luca Pastia și pregătiți-vă sa degustati o mâncare delicioasă și aromată, cu iz oriental, pregătită într-un vas cu o formă specială- cu bază lată și capac înalt cu formă conică.

Aceasta permite ridicarea aburilor aromatici spre vârful conului, unde se transformă prin condens într-o ploaie de arome, care ajunge înapoi pe preparat – acest proces de circulare a aburilor asigură preparate fragede și carne suculentă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Vasele Tajine se găsesc în magazinele KitchenShop și online. Dacă le incerci, e posibil să devii și tu fanul acestui tip de gătit specific bucătariei nord-africane. Luca, Vlad și (posibil) Zaf, s-au convins deja!

Iar dacă eşti cu adevarat pasionat de gătit, ţi-am pregătit o promoţie savuroasă! Vino în magazinele (https://www.pentrugatit.ro/allshops) KitchenShop din ţară în perioada 19 aprilie- 17 mai 2019, cumpără orice aparat/ustensilă care îţi face cu ochiul, spune la casa de marcat parola Europa FM şi primeşti 10% discount la achiziţia produsului/produselor respective. Mai mult, primeşti pe loc, gratuit, cardul de membru al clubului KS, ca să te bucuri de avantaje exclusive pe termen lung!

Oferta este valabilă şi pe www.kitchenshop.ro

Sărbătoreşte şi tu 10 ani de pasiune pentru gătit!

Mai multe detalii găseşti aici: https://www.pentrugatit.ro/radio

*Reducerea de 10% se cumulează cu celelalte reduceri active din magazinele fizice şi de pe site
**Reducerea se aplică o singură dată pe acelaşi card/ cont de membru KitchenShop