Confidenţialitate

Controverse privind accesul pe Arena Națională, la EURO 2020: Doar vaccinați sau și nevaccinați

Controverse privind accesul spectatorilor la meciurile de la EURO găzduite de Arena Națională. Premierul Florin Cîțu spune că vor putea intra pe stadion numai cei vaccinați, în timp ce Ministerul Tineretului și Sportului susține că, potrivit scenariului arpobat deja, vor intra și cei testați negativ.

Cu aproape o lună înainte ca Arena Națională să găzduiască primul meci de la Campionatul European de Fotbal…premierul Florin Cîțu spune că pe stadion vor putea intra numai cei vaccinați.

”Aceasta a fost propunerea pe care am primit-o de la UEFA, pentru spectatorii care vor fi în stadion, să fie doar persoane vaccinate.”

Însă, la solicitarea Europa FM, Ministerul Tineretului și Sportului spune că vor intra pe stadion ȘI suporterii care vor fi testați negativ, conform scenariului aprobat deja la începutul lunii aprilie cu cei de la UEFA.

Reprezentantii Federatiei Romane de Fotbal au declarat pentru Europa Fm ca situatia va fi clarificată în următoarele zile.

Aproape 13 000 de spectatori ar urma sa aiba acces pe Arena Națională la cele patru meciuri găzduite de București în cadrul Campionatului European de Fotbal. Primul meci va fi pe 13 iunie.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Mihai Bucureșteanu