Control riguros pentru spectatorii Campionatelor Europene de Gimnastică Artistică Petrom, de la Cluj

Biletele pentru Campionatele Europene de Gimnastică Artistică Petrom încă mai pot fi achiziționate din rețeaua MyTicket.ro sau de la casa de bilete a Sălii Polivalente.

Organizatorii le transmit celor care vor lua parte la eveniment că ar trebui să aibă grijă să vină din timp la Sala Polivalentă, pentru controlul pe care agenții de pază îl vor face pentru toți spectatorii. Accesul pentru public va fi deschis cu două ore înainte de desfășurarea competiției în sală.

Pentru siguranța tuturor participanților la eveniment, este interzis accesul cu următoarele categorii de obiecte: recipiente și corpuri dure (sticle, PETuri, bețe), substanțe inflamabile (inclusiv deodorant, parfum), umbrele, brichete metalice, arme de orice fel (inclusiv briceag). Este interzis să se introducă în arena sportivă inscripții, embleme, pancarte, bannere, afișe, steaguri sau alte suporturi ce conțin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu conținut obscen sau care incită la ura națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență publică.

Va fi interzisă folosirea blitz-ului aparatelor foto în sală.

În perioada 17 – 23 aprilie, în intervalul orar 08.00 – 22.00, Aleea Stadionului va fi închisă precum si parcarea aferenta Salii Polivalente.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS