Confidenţialitate

Continuă mobilizarea pentru salvarea vieții polițistei Ramona Elena, de la Secția 25 din București | VIDEO

Mai mulți polițiști din Gorj și București au înregistrat un mesaj video în care își îndeamnă colegii dar și pe cei care vor să participe la salvarea vieții polițistei Ramona Elena, de la Secția 25 a Poliței Capitalei. Suspectă inițial de COVID-19, aceasta a fost diagnosticată cu leucemie și acum luptă pentru a supraviețui.

De la finalul lunii aprilie, povestea polițistei Ramona Elena a reușit să mobilizeze  un număr mare de colegi, care au donat sânge sau au contribuit financiar pentru tratamentul acesteia, ca urmare a apelului  lansat pe Facebook de Corpul Național al Polițiștilor (CNP).

Țoapă Elena Ramona este internată la Clinica de Hematologie a Spitalului Universitar.

“Într-o după-amiază după ce s-a întors de la muncă, Ramona Elena își dă seama că are temperatură.

Imediat s-a gândit la Covid, știa toate simptomele acestui virus, văzuse atâtea în misiunile la care participase în aceste zile de carantină. Ca un polițist disciplinat și-a sunat șeful anunțându-l că nu poate ajunge a doua zi la muncă, întrucât nu se simte bine. Ulterior s-a prezentat la cea mai apropiată unitate spitalicească, având temperatura la fel de mare, 40 grade, un prim semn al Coronavirusului.

Dar atât, la testul rapid rezultatele au fost negative. Au mai urmat și alte teste care infirmă prezumția inițială, însă s-a conturat un alt diagnostic mult mai grav – Leucemie. Un diagnostic care necesită un tratament rapid și care presupune transfuzii de sânge”, au relatat reprezentanții CNP modul în care polițista a aflat că suferă de leucemie.

”Dacă vrei și tu să te alături în această campanie de donare de sânge pentru Ramona nu ai altceva de făcut decât să mergi la Centrul de Transfuzie Sanguină București și să spui că donezi pentru Țoapă Elena Ramona, internată la Clinica de Hematologie a Spitalului Universitar.
Sângele înseamnă viață în aceste clipe pentru Ramona!

De asemenea, orice sumă de bani este binevenită, pentru tratamentul ei, iar acest lucru se poate realiza prin donarea în contul Raiffeisen Bank RO56RZBR0000060020615280, deschis pe numele colegei noastre”, transmite Corpul Național al Polițiştilor, prin intermediul unei postări pe Facebook.